Le camping n'est plus agréé VACAF
Boeking
Verhuur Plaatsen
Van :
Tot
Betaling
Online reserveringBetaling

Een vakantie aan de oevers van het bekken van Arcachon

In het hart van een dennenbos...


Aan de rand van het Bassin d'Arcachon in de Gironde verwelkomt het team van Camping Les Viviers**** u voor uw vakantie van ontspanning, ontdekking en plezier in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Gelegen in de gemeente Lège Cap-Ferret, 25 km lang schiereiland, 5 km van de stranden van fijn zand, stellen wij u voor om te verblijven in een camping, stacaravan, chalet of lodge, in het hart van een 33 hectare dennenbos.

Camping Les Viviers**** biedt u ook de mogelijkheid om te genieten van een 620 m² groot openluchtwaterpark met glijbaan, overdekt en verwarmd zwembad, een waterpark voor kinderen, de Aquatoon en de Dédalokids, een leuk kanaalparcours waar kinderen veilig kunnen spelen in het water!

Camping Les Viviers **** is ook een overdekt privémeer met een strand, attracties, opblaasbare structuren en kajak kano's.

Maak u zorgen over het aanbieden van kwalitatief hoogstaande diensten, kom en ontdek onze Welzijnsruimte/SPA om alleen, met familie of vrienden, uw batterijen weer op te laden.

Animatie voor iedereen, dat is het motto van camping Les Viviers! Van miniclubs tot karaoke-avonden, aquagym- of sporttoernooien..... de diversiteit van de activiteiten die onze professionals aanbieden, zal meer dan één persoon verleiden!

De mooiste zomervakanties zijn op Camping Les Viviers**** !

Ga op ontdekkingsreis...


Een uitzonderlijke en fascinerende natuurlijke plek met meerdere landschappen.

Bezoek in de zomer de mooiste toeristische trekpleisters van de regio: de Dune du Pilat (het grootste duin van Europa), Île aux Oiseaux en zijn mislukte hutten (omzoomd door oesterbanken), de punt van Cap Ferret (een echte wandeling aan het einde van de wereld in een beschermd gebied), de Banc d'Arguin (een zandvlakte gevormd door getijdenstromingen) of de stuwmeren van Piraillan (met een grote verscheidenheid aan dier- en plantensoorten).

Liefhebbers van de natuur en het mariene milieu zullen blij zijn om op het Bassin d'Arcachon te verblijven. Vele excursies en bezoeken zijn mogelijk rond de camping, boottochten, oversteek naar Arcachon, bezoek aan oesterkwekersdorpen, zeevissen of te voet.....

Op ongeveer vijftig kilometer van de camping, ontdek de kastelen van de Médoc, het ornithologische park van Teich, Arcachon en zijn winterstad, om nog maar te zwijgen van de hoofdstad van de Gironde, Bordeaux.

Welkom in Gironde!

Ontdek ons nieuws op de blog

Gepubliceerd door : 28/01/2019

la Réserve ornithologique du Teich

Envie de renouer avec la nature à l'état sauvage, d'explorer des paysages préservés qui invitent à l'évasion ? Située sur le Bassin d'Arcachon, la réserve ornithologique du Teich est un lieu unique où le silence est d'or et les oiseaux sont rois !

Meer info
Gepubliceerd door : 04/01/2019

La Dune du Pilat, la plus haute dune d'Europe

Avec 110 mètres de haut, 3 km de long et 55 millions de m3 de sable, la dune du Pilat fait la fierté du Bassin d'Arcachon. Une merveille de la nature qui attire chaque année plus de deux millions de visiteurs. Découverte !

Meer info
Gepubliceerd door : 05/12/2018

Le Bassin d'Arcachon en hiver

Vous vous demandez à quoi ressemble le bassin d'Arcachon l'hiver ? Préparez-vous un chocolat chaud, on vous emmène en balade sur le bassin, aussi beau en hiver qu'en plein été !

Meer info
Foto's, teksten, prijzen en niet contractueel. Onder voorbehoud van typefouten