Opening Date 2019
van30 mars tot 15 september

Boeking
Verhuur Plaatsen
Van :
Tot
Betaling
Online reservering

Een pijnboombos aan de oevers van le bassin d’arcachon

Terwijl de zomer opnieuw haar intrede doet in het bekken van Arcachon, concentreert het team van camping Airotel Les Viviers*** zich op de organisatie van het volgende seizoen en kijkt ze uit naar uw komst vanaf 1 april 2015. Camping Airotel Les Viviers****, gelegen in Lège-Cap Ferret, een schiereiland van 25 km lang, begrensd door het bekken, en op 5 km van de oceaanstranden, verwelkomt u in het hart van een dennenbos van 33 hectare.

De site biedt onder meer, een binnenmeer met privé strand, een zwembadcomplex in openlucht van 620 m2 met een waterglijbaan, een binnenzwembad en een aqua toon (speelwaterpark voor kinderen).

U kunt er ook genieten van de grote nieuwigheid, de spa mobile home.

Een camping in de buurt van het bekken van Arcachon

Ontdek een uitzonderlijke natuurlijke en fascinerende plek met verschillende landschappen. Naargelang de seizoenen kunt u een bezoek brengen aan de mooiste plekjes van de regio: De Dune du Pilat (de grootste duin van Europa), l'île aux Oiseaux (begrensd door oesterbanken), de klif van de Cap Ferret (een echte tocht naar het einde van de wereld in een beschermd gebied), de Banc d'Arguin (een strook zand gevormd door de getijdenstroming) of de reservoirs van Piraillan (thuisbasis voor een verscheidenheid aan dier- en plantensoorten). En vergeet tot slot niet om de stad Arcachon te bezoekend!

Les Viviers, dat is ook entertainment voor iedereen: van een mini-club voor kinderen tot karaoke-avonden, water aerobics en sporttoernooien... de brede waaier activiteiten die worden aangeboden door onze professionals zal niemand onberoerd laten!

De liefhebbers van de natuur en de zee zullen verrukt zijn met een verblijf aan het bekken van Arcachon. Er zijn tal van excursies en bezoeken mogelijk rond de camping: boottochten, bezoeken aan de oesterdorpen, vissen op zee. Op een vijftigtal kilometer van de camping kunt u op ontdekking vertrekken naar de kastelen van de Médoc, Arcachon en haar winterdorp, de Dune du Pilat, en niet te vergeten, de Gironde hoofdstad, Bordeaux.

HAAL DIEP ADEM! HIER VOELT U ZICH THUIS!

Foto's, teksten, prijzen en niet contractueel. Onder voorbehoud van typefouten