Opening Date 2020
van28 mars tot 13 september

Le camping n'est plus agréé VACAF
Online reserveringBetaling

Een vakantie aan de oevers van het bekken van Arcachon

In het hart van een dennenbos...


Aan de rand van het Bassin d'Arcachon in de Gironde verwelkomt het team van Camping Les Viviers**** u voor uw vakantie van ontspanning, ontdekking en plezier in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Gelegen in de gemeente Lège Cap-Ferret, 25 km lang schiereiland, 5 km van de stranden van fijn zand, stellen wij u voor om te verblijven in een camping, stacaravan, chalet of lodge, in het hart van een 33 hectare dennenbos.

Camping Les Viviers**** biedt u ook de mogelijkheid om te genieten van een 620 m² groot openluchtwaterpark met glijbaan, overdekt en verwarmd zwembad, een waterpark voor kinderen, de Aquatoon en de Dédalokids, een leuk kanaalparcours waar kinderen veilig kunnen spelen in het water!

Camping Les Viviers **** is ook een overdekt privémeer met een strand, attracties, opblaasbare structuren en kajak kano's.

Maak u zorgen over het aanbieden van kwalitatief hoogstaande diensten, kom en ontdek onze Welzijnsruimte/SPA om alleen, met familie of vrienden, uw batterijen weer op te laden.

Animatie voor iedereen, dat is het motto van camping Les Viviers! Van miniclubs tot karaoke-avonden, aquagym- of sporttoernooien..... de diversiteit van de activiteiten die onze professionals aanbieden, zal meer dan één persoon verleiden!

De mooiste zomervakanties zijn op Camping Les Viviers**** !

Ga op ontdekkingsreis...


Een uitzonderlijke en fascinerende natuurlijke plek met meerdere landschappen.

Bezoek in de zomer de mooiste toeristische trekpleisters van de regio: de Dune du Pilat (het grootste duin van Europa), Île aux Oiseaux en zijn mislukte hutten (omzoomd door oesterbanken), de punt van Cap Ferret (een echte wandeling aan het einde van de wereld in een beschermd gebied), de Banc d'Arguin (een zandvlakte gevormd door getijdenstromingen) of de stuwmeren van Piraillan (met een grote verscheidenheid aan dier- en plantensoorten).

Liefhebbers van de natuur en het mariene milieu zullen blij zijn om op het Bassin d'Arcachon te verblijven. Vele excursies en bezoeken zijn mogelijk rond de camping, boottochten, oversteek naar Arcachon, bezoek aan oesterkwekersdorpen, zeevissen of te voet.....

Op ongeveer vijftig kilometer van de camping, ontdek de kastelen van de Médoc, het ornithologische park van Teich, Arcachon en zijn winterstad, om nog maar te zwijgen van de hoofdstad van de Gironde, Bordeaux.

Welkom in Gironde!

Ontdek ons nieuws op de blog

Gepubliceerd door : 19/09/2019

Arcachon

Vous en avez assez de la randonnée ? Voici 5 activités à faire en automne pour changer vos habitudes et découvrir le bassin d'Arcachon autrement !

Meer info
Gepubliceerd door : 06/09/2019

Les Plages du Bassin d'Arcachon

Dernier volet de notre balade sur les plages du Bassin d'Arcachon. Le Truc Vert, la plage de l'Horizon, le Grand Crohot... les plages du Cap Ferret sont-elles aussi belles que celles d'Arcachon ?

Meer info
Gepubliceerd door : 18/07/2019

Camping plage Bassin d'Arcachon

Le Bassin d'Arcachon n'abrite pas moins de 27 plages, toutes différentes. Mais alors, laquelle choisir ? Premier article de notre dossier consacré aux plages du Bassin : Arcachon, Pyla-sur-Mer, Lanton, Audenge...

Meer info
Foto's, teksten, prijzen en niet contractueel. Onder voorbehoud van typefouten